Menu Button

Tomoi Malaysia Freestyle Kickboxing Vol.1

RM16.90

Kejohanan ini adalah kejohanan yang terhebat yang pernah dianjurkan di Malaysia kerana ianya kejohnan yang mempertemukan beberapa peninju yang hebat dikalangan peninju-peninju tomoi di Malaysia.

BARCODE: 5 57119 010075
TERBITAN: MI GROUP ENTERTAINMENT SDN BHD
EDARAN: HUI HVANG ENT. SDN BHD (FMC Music Sdn Bhd)
PENERBIT: Marzuki Ismail
PENGANJUR: MI GROUP ENTERTAINMENT DAN GAMAT HEALIN
KERJASAMA: Persatuan Boxing Kelantan & Kuala Lumpur Freestyle Kickboxing

*Harga Termasuk GST

SKU: FMCTM 07-1014-06 Category: Tags: , , ,

OUT OF STOCK

Description

Kejohanan Malaysia Freestyle KickBoxing ialah sebuah kejohanan tentang Tinju-Siam atau lebih dikenali sebagai Tomoi. Di dalam kejohanan ini akan diperkenalkan dengan beberapa peninju dari serata Malaysia terutamanya dari peninju-peninju yang terkenal di bahagian pantai timur iaitu Kelantan seperti Mat Kuding Anak Jerong, Adnan Mas dan 10 lagi peninju dari PDRM seperti Tengku Shahrizal, Nik Hafizi, Che Arzani serta kelab-kelab yang terkenal seperti M-150 yang diwakili oleh Jukee Farid, Mad Nam, Aik Naga juga dari kelab M-16 yang diwakili oleh Wat Bedo, Alif dan banyak lagi nama-nama peninju dari Pantai Timur dan Kuala Lumpur.

Kejohanan ini adalah kejohanan yang terhebat yang pernah dianjurkan di Malaysia kerana ianya kejohnan yang mempertemukan beberapa peninju yang hebat dikalangan peninju-peninju tomoi di Malaysia. Dengan penggunaan teknik tinju tomoi kita akan dapat menyaksikan beberapa aksi yang hebat dan jarang sekali kita tonton. Beberapa pukulan K.O yang menarik dapat kita saksikan dalam kejohanan ini juga beberapa teknik yang akan ditunjukkan oleh peninju-peninju juga persembahan Langkah Sembah sebelum peninju memulakan pertarungan dengan pihak lawan.

KREW PRODUKSI: Kumpulan Jem Dan The Group (Jelas Juta Sdn Bhd)
PAKSA PRODUKSI: Jelas Juta Sdn Bhd
EDITOR: azrand @ Azli Alwi