Menu Button

Pelakon Popular

RM14.90

Sebuah Telemovie Komedi yang sarat dengan suspens dan aksi yang menampilkan Syura, Achik Spin, Siti Fairuz, Zaibo, Ima Alif, Sathia, Abon, Shiela Rusli dan ramai lagi.

Barcode: 9 557119 004562
Type: VCD
Language: MALAY
Terbitan: HUI HVANG ENT. SDN BHD (FMC Music Sdn Bhd)
Edaran: HUI HVANG ENT. SDN BHD (FMC Music Sdn Bhd)

*Harga Termasuk GST

SKU: Fmctm 03-1003-06 Category: Tags: , , , , , , , , , ,

OUT OF STOCK

Description

Sinopsis

Syura (Syura) pelakon yang meraih popularitinya berkat usahanya sendiri. namun popularitinya juga menyebabkan rasa iri hati Faryal Arifin (Siti Fairuz) pelakon yang telah merundum namanya kerana Syura. Fryal Arifin telah menyebarkan pelbagai fitnah untuk menjatuhkan Syura. Tetapi Syura tetap tabah biarpun dai difitnah mempunyai skandal dengan pengarah dan produser filem.

Suatu hari ketika dalam perjalanan pulang ke kampung, dia yelah diculik oleh satu kumpulan yang diketuai oleh Wahab Botak (Zaibo). Apakah yang terjadi kepada Syura yang ketika itu sepatutnya telah mula berlakon? Mampukah Syura menghadapi dunia popularitinya? Apakah hubungan cintanya dengan Azman (Achik Spin)akan terjalin kembali?

Berjayakah Fryal Arifin meraih popularitinya semula? Siapakh dalang penculikan Syura? Dan banyak lagi oersoalan menarik yang akan dirungkai dalam “pelakon popular”