Menu Button

Paling Comel

RM14.90

Sebuah Telemovie Komedi yang gempak dan gempal menampilkan Alizza Abdullah (Juju), Jaja, Kuman, Kumin, Darling Ggasri dan Azzarrima.

Barcode: 9 557119 004883
Type: VCD
Language: MALAY
Terbitan: HUI HVANG ENT. SDN BHD (FMC Music Sdn Bhd)
Edaran: HUI HVANG ENT. SDN BHD (FMC Music Sdn Bhd)

*Harga Termasuk GST

SKU: Fmctm 03-1006-06 Category: Tags: , ,

In Stock

Description

Sinopsis

Shimah dan Shidah telah ke Kuala Lumpur dengan harapan untuk menjadi orang yang berjaya. Mereka juga bercita-cita konon akan mendapat lelaki impian mereka di Kuala Lumpur. Mereka tinggal di rumah rakan sekampung, Tipah dan Lia. Tipah dan Lia memang tidak berapa sukakan Shimah dan Shidah kerana kegemukkan mereka. Habis barang rumah mereka disimpan takut patah.

Hari-hari berlalu itu, mereka kemudiannya dapat bekerja di restoran. Di situ mereka mula berjimat dan masuk kelas komputer. Mereka juga mengenali Khairil dan Khairul yang memang gemuk juga. Mereka sering bergaduh. Menerusi internet mereka berkenalan dengan Luk dan Wan yang memang handsome. Mereka terpaksa menggunakan khidmat Lia dan Tipah, kerana mereka menipu mereka cantik. Namun Lia dan Tipah telah bermain taktik kotor. Hancur harapan Shidah dan Shimah.

Apakah yang berlaku seterusnya? Siapakah Wan dan Luk? Berjayakah mereka di Kuala Lumpur? Dapatkah mereka menemui lelaki impian mereka? Semuanya akan terjawab dalam paling comel.